Vincent Alkema

Hi 👋🏻

Mijn naam is Vincent Alkema. Woonachtig in het prachtige Groningen, samen met mijn vriendin en onze twee katten. Werkzaam binnen de online marketing en in mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn racefiets (bij mooi weer) of camera. Zo houd ik mij o.a. bezig met landschaps-, portret- en bedrijfsfotografie.

Benieuwd naar mijn werk? Neem gerust een kijkje bij mijn portfolio of bekijk mijn Instagram. Voor vragen kan je mij altijd een berichtje sturen via het contactformulier.

Vincent

Wat fotografeer ik zoal?

Landschap

Ik vind het heerlijk om samen met mijn camera op pad te gaan in de natuur. Als ik dan ook nog thuiskom met een mooie plaat is de dag helemaal perfect! Wist je dat je mijn werk ook bij jou thuis aan de muur kan hangen? Bestellen doe je eenvoudig via mijn shop!

Portret

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het unieke van elk persoon. Met mijn portretfoto's probeer ik dit dan ook altijd zo goed mogelijk vast te leggen. Tijdens een shoot kijken we samen welke locatie(s) en uitstraling het beste bij jou past.

Zakelijk

Op zoek naar een fotograaf voor zakelijke portretten, productfoto's, content voor op social media of op je website? Ik help je hier graag bij! Stuur mij even een berichtje via het contactformulier voor meer informatie.

Wat anderen over mij zeggen

Wouter Sportel

“Vincent is echt een topfotograaf. We deden een outdoor familieshoot, waarbij hij iedereen volledig op z’n gemak stelde. Het eindresultaat is heel erg mooi geworden. Ik zou Vincent daarom ook zeker aanraden als fotograaf!“

Marnix Troudes

“Vincent kan geweldig fotograferen en heeft dat al meerdere keren gedaan zowel voor ons bedrijf Schwartz & von Halen als voor mij persoonlijk. Ik kan Vincent daarom zeker aanraden als je op zoek bent naar een fotograaf.”